Éltető energiánk megőrzése

 

energia_vedelem.jpg

Energiarendszerünk része az auránk. Az aura nagyon érzékeny az emberek között végbemenő energiacserére. Az emberi kapcsolatokban a negatív rezgések sajnos épp úgy jelen vannak, mint a magas rezgésű bizalom, megértés, jóindulat és szeretet. Ha tiszta pozitív rezgésű érzelmekkel közeledünk egymáshoz, a magas rezgések táplálják a finom energiarendszerünket, ezáltal pedig erősíthetjük és gyógyíthatjuk egymás energiaterét. A negatív energiájú kapcsolatok azonban ártalmasak, rombolóan hatnak a felek energiamezőire. Amikor valaki negatív érzelmi szálat irányít egy másik ember felé, akkor az energiacsere áldozatának auráján lyukak, hasadékok keletkeznek, amelyeken át szivárog az értékes életereje.

energiamezo_vedelme.jpg

Korunk jelentős problémája a kölcsönös energia erőszak. Az emberi kapcsolatokban könnyen szembenálló felekké válunk, pánikszerű reakcióink miatt sokszor nem a legjobb válaszokat adjuk. A másik probléma az, hogy a harc miatt érzett düh, vagy bánat beszűkíti az ítélőképességünket. A folyamatos érzelmi és fizikai feszültség közepette könnyen felboríthatjuk egymás egyensúlyát. Ezért figyeljünk nagyon érzéseinkre, gondolatainkra, vigyázzunk magunk és mások energiájára is.

A következő lépések lehetővé teszik, hogy megvédje energiamezőjét az ártalmas támadásoktól:

Meditálj rendszeresen:

meditacio.jpg

A meditáció lecsendesíti a káoszt, és békét teremt a gondolataink között. Sokat segít, ha azzal a tiszta szándékkal meditálunk, hogy szívünk vibrációja összehangolódjon a környezetünkkel.

Vonjuk ki magunkat a negatív rezgésekből:

Ha elkerülhető, ne nézzen a szemébe, ne fogjon kezet és ne érintsen meg olyan embereket, akiknek negatív a vibrációja. Célszerű törölni az olyan kapcsolatokat a Facebookról, telefonról, g-mailről, akiket rossz kisugárzásúnak, féltékenynek, irigynek tartunk. Az is hasznos, ha eltávolítunk minden olyan tárgyat, ajándékot, amelyet az ilyen személyektől kaptunk. A tárgyak ugyanis energiát hordoznak. A lényeg az, hogy a negatív energiájú személlyel csökkentsük a kapcsolatot, ezáltal pedig a befolyását és a hatását.

Teremtsünk pozitív rezgésű, erősítő közeget:

Életterünk energiamezőjét táplálhatjuk pozitív rezgésekkel, ilyen hatásúak a füstölők, ásványok vagy a Feng Shui szimbólumok használata. A felemelő pozitív zene, vagy a mantrák hallgatása a minket körülvevő energiát nagyon könnyen pozitív rezgésűre változtatja, ez javítja a hangulatunkat és békét teremt.

Használjuk a természet erejét:

termeszet_ereje.jpg

Töltsünk minél több időt a természetben. Pihenjünk, ücsörögjünk egy jó erős, terjedelmes fa közelében, sétálgassunk folyó, vagy tóparton.

Tartsuk minél jobb egészségben a testünket:

Minél jobb állapotban vagyunk fizikailag, annál kevésbé jut a káros energia az energiamezőnkbe. Jó, ha alkatunkhoz illő étkezési szokásokat vezetünk be, és minél több élő ételt fogyasztunk.

Tisztítsuk meg energia rendszerünket:

Tegyük rendbe érzelmeinket, távolítsuk el az olyan lehúzó negatív érzelem mintákat, mint a szégyen, a bűntudat, a bánat, a félelem, a harag, a túlzott büszkeség. Sokat segít, ha rendszeresen látogatunk lélek vagy energia gyógyítókat, hogy a negatív energia blokkjaink kioldódjanak.

Kerüljük a romboló információkat:

Álljunk ellen a negatív információkat árasztó tv, vagy rádió műsoroknak, a lehangoló történeteknek, pletykáknak. Fókuszáljunk a vidám, boldog eseményekre.

Figyeljünk, legyünk éberek:

Van egy személyes GPS-rendszerünk, amit intuíciónak nevezünk. Ha fejlesztjük és használjuk, ezt a velünk született jelzőrendszert, akkor hatékony „eszköz” kerül a kezünkbe.él

Célok:

Mindig legyenek megvalósítandó céljaink. Kellő önismeret megszerzésével derítsük ki, mi az igazán fontos  az életünkben, és mi lehet az életfeladatunk.

Takarékoskodjunk az energiánkkal:

Nagy mennyiségű értékes energiát rabolnak el az érdektelen események, unalmas összejövetelek, és a felesleges fecsegés. Ne pazaroljuk az energiánkat értelmetlen, meddő dolgokra.

Környezeti kapcsolatok:

Hozzuk létre a legoptimálisabb kölcsönhatást a környezetünkkel. Létezésünk a minket körülvevő információktól nagyban függ. Ezért nem mindegy, hogy milyen a környezetünk. Élet igenlő vagy elkeserítő. Mivel közvetlen környezetünk erősen hat ránk, ha meggyógyítjuk, rendbe tesszük környezetünket, mi magunk is egyre jobban leszünk. Mindig az információ az, ami megteremti és irányítja az anyagot. Az ember a tudat erejével megváltoztathatja az információt és ezen keresztül az anyagot. Amennyiben szűkebb környezetünk, ahol sokat tartózkodunk negatív rezgésű, úgy az is energiát fog elszívni tőlünk. Környezetünk, lakásunk, kertünk, munkahelyünk információit mi is megváltoztathatjuk tudatosan, így a negatív energiákat pozitívra hangolhatjuk. Az orosz információs gyógyászat információnak tartja az eseményeket, érzelmeket, gondolatokat, az embert, az állatokat, a növényeket, az ásványokat és még a látszólag élettelen anyagot is. Ezért mindig vizsgáljuk meg kik, és mik vesznek minket körül.

tamogato_szeretet.jpg

Ezek ismeretében könnyű belátni, hogy olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akik szeretnek és támogatnak, az ilyen kapcsolatokban a felek kölcsönösen támogatják egymás energiáit. Pozitív hatást váltanak ki az olyan háziállatok, amelyekkel szívesen foglalkozunk, így a kis kedvenc is gyógyító energiákkal tölt fel minket. Otthonunk berendezésénél is figyelhetünk a megfelelő kölcsönhatásra, olyan színeket, anyagokat, mintákat, formákat használjunk, amelyek a lehető legjobb érzéssel töltenek el minket. Mivel az Univerzumban minden rezeg, így a megfelelő színek, formák, minták rezgése is jótékony energiákkal látnak el minket.

Emeljük a tudatszintünket:

Minél jobban sikerül tisztulnunk és felemelkednünk, annál erősebb lesz az energiánk is, így nem tud hatni ránk a negativitás. Egy kedves, finom módszer, ha megragadunk minden olyan lehetőséget, amikor kifejezhetjük hálánkat vagy megáldhatunk másokat, ezzel felemelkedett mestereket, angyalokat vonzzunk, akik védelmet nyújtanak a támadások negatív energiáitól. Másrészt viszont minden, amit elindítunk, az visszatér hozzánk, így a hála és az áldás is.

Gyorssegély nehéz helyzetekben:

A munkahelyi kapcsolatokban és a mindennapi társasági életben használhatunk egyéb, gyorsan megvalósítható védelmeket. Az egyik a gyémánt védelem. Ilyenkor kezünkkel formázzunk gyémántot! Helyezzük mindkét kezünket a combunkra, majd két kezünk mutató és hüvelykujját érintsük össze, gyémánt vagy vízcsepp alakban. Jobb kezünk középső gyűrűs és kisujját hajlítsuk be és helyezzük a bal kéz behajlított ujjaira. Erősebb védelmet ad, ha jobb tenyerünket napfonatunkra helyezzük, bal tenyerünket pedig ráhelyezzük jobb kezünkre. Közben tiszta szándékkal, határozottan jelentsük ki magunkban: „A tiszta energiám nem hagy el. A tiszta energiám mindig velem van.”

Használhatjuk a ThetaHealing letöltéseket is a negatív energiákkal szemben. Meditatív állapotban mantrázhatjuk a következő mondatokat:

„Tudom, milyen érzés, ha áthatolhatatlan vagyok a negativitással szemben.”

„Tudom, hogyan legyek áthatolhatatlan a negativitással szemben.”

„Értem, hogy áthatolhatatlannak lehet lenni a negativitással szemben.”

„Tudom, hogyan éljem a mindennapi életemet úgy, hogy áthatolhatatlan vagyok a negativitással szemben.”

 

pozitiv_energia.jpg 

Fontos tudni, ha vigyázunk az auránkra, akkor senki sem képes negatív irányba hangolni minket. Ha nem engedjük, hogy mások uralkodjanak felettünk, akkor képesek vagyunk kézben tartani energia rendszerünket is. Mivel mindig van választásunk mi döntjük el, hogy belemegyünk-e az energia cserébe, vagy sem. Minden aura rendelkezik egy külső védő energiaburokkal. A harmóniában lévő egészséges ember védőrétege rugalmas és feszes. Ha valaki hosszú távon rossz testi-lelki állapotban van, akkor a védőrétege gyenge és lyukacsos. Amikor jó egészségnek örvendünk és kiegyensúlyozottak vagyunk, minden ránk irányított negatív energia lepattan a burokról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thetanapsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr8614755579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theta Napsziget

Friss topikok

Címkék

2020 as év elemzés (1) 2020 as év jelentése (1) 2 pont módszer (1) aka szál (1) alaphitek szintje (1) alapszint (1) áldás (1) alfa agyhullám (1) álom (1) álomállapot (1) asztali áldás (1) aura (2) aura védelme (1) beavatás (1) belső béke (1) belső én száma (4) belső figyelem (1) béta agyhullám (1) betűk számértéke (1) biotér (1) bőség (2) Cecile Papier (1) célok elérése (1) csakra (1) delta agyhullám (1) döntés (1) egyetemes 4 es év (1) Egység (1) egységtudat (2) életcél (1) életerő (1) életerő védelme (1) életfeladat szám (3) életszakasz szám (1) életút szám (1) elme (1) elme lecsillapítása (1) éltető táplálék (1) energia (1) energiacsere (1) energiarendszer (1) energia csere (1) energia elszívás (1) energia erőszak (1) energia lyuk (1) energia mező (2) energia rendszer (2) energia rendszer védelme (1) energia szint (1) energia vámpír (1) érzelem (1) érzelmek (2) érzelmi blokk (1) érzelmi blokkoldás (1) érzések (1) étel megáldása (1) évszámok sorshatása (1) félelem (1) felemelkedés (1) felnőttkori szám (1) feltétel nélküli szeretet (2) fiatalkori szám (1) figyelem összpontosítás (1) fókuszált figyelem (1) fókuszált ima (1) Forrás energia (2) gamma agyhullám (1) generációs szint (1) genetikai szint (2) gondolkodás megváltoztatása (1) gyerekkori szám (1) gyógyító szertartás (1) harmónia (1) Hawaii (1) hiedelmek (2) hipnózis (1) hit (1) hitrendszer (1) Ho oponopono (2) információ (1) információs mező (2) intuíció (1) irányított szándék (1) jólét (2) kapcsolatok gyógyítása (1) karma (1) koncentráció (1) korlátozó hitrendszer (2) közösség (1) kreativitás (1) kritikai realizmus (1) külső én száma (4) kvantummátrix (1) kvantum mező (1) kvantum szemlélet (1) kvantum tér (2) lélek (1) lélek szintje (1) Lieb Mihály Leó (1) magabiztosság (1) meditacio (1) meditáció (2) meditatív állapot (1) megfigyelő (1) megfigyelő hatás (1) mentális stabilitás (1) Munkácsy (3) negatív hitrendszer (2) negatív rezgés (1) nonlokalitás (1) Numerológia (1) numerológia (6) numerológiai elemzés (3) numerológiai képlet (3) numerológiai névelemzés (3) numerológiai táblázat (3) numerológia éves előrejelzés (1) Numerológia Személyes Év (1) numeroszkóp (3) ohana (1) önbecsülés (2) önbizalom (2) önfejlesztés (1) önismeret (2) önkorlátozó hitrendszer (1) ősi család vonal (1) ősök gyógyítása (1) ősök gyógyító ereje (1) össznévszám (5) összpontosítás (2) párizsi Salon (1) pozitív hitrendszer (1) pozitív rezgés (1) Püthagorasz (3) realista festészet (1) rezgésszint (1) Richard Bartlett (1) siker (1) sikeres élet (1) sorsfeladat szám (3) sorsmisszió szám (5) spirituális ébredés (1) spirituális emelkedés (1) spirituális filozófia (1) spirituális főzés (1) stressz (1) stresszoldás (2) számmisztika (4) számmisztika éves előrejelzés (1) Személyes Év (1) szeretet tere (1) szertartás (1) szimbólum (1) szinkronicitás (1) szivárvány gyógyítás (1) szubatomi részecskék (1) születési számsor (1) születésnap szám (1) születés szám (2) támogató hitrendszer (1) tapasztalat (1) táplálék (1) tehetség (1) teljes névszám (3) Teremtő (2) test lélek tisztulás (1) thetahealing (1) thetahealing technika (1) ThétaNapsziget (10) Thetanapsziget (3) ThetaNapsziget (23) theta agyhullám (2) Theta Healing (1) tiszta szándék (1) történelmi szint (2) tudat (1) tudatalatti (2) tudatosság (1) tudatosság növelése (1) tudatos szándék (1) tudatos tudat (2) tudatszint (2) tudatszint emelés (1) tudattalan (2) univerzális 4 es év (1) valóság (1) vizualizáció (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása