Személyes Év 2019-ben

Milyen lesz a Személyes Éve 2019-ben?

Az Univerzumban minden rezgéseket sugárzó energia. A számok és betűk is rendelkeznek egy egyedi rezgés mintázattal. A numerológia a számok energia mintázatának vizsgálatával határozza meg a személyiséget, a körülményeket és a lehetőségeket.

A naptári év számainak rezgése évről-évre változik. Minden naptári évszámnak megvan a maga univerzális hatása. De ezek a hatások az egyén saját sorsára is leszűkíthetők. Ha az aktuális naptári év számához hozzáadjuk a születésünk napjának és hónapjának a számát megkapjuk a Személyes Évszámunkat.

Személyes évünk minden évben megváltozik. Személyes éveink számciklusa a születéskor kezdődik és kilenc éves időközönként teljesedik be. A ciklusok lehetővé teszik, hogy egy fejlődési utat járjunk be és a soron következő 9 éves ciklust magasabb szintről kezdhessük meg. A kilenc év mindegyikének sajátos témája tanulási lehetősége van. A személyes év megmutatja az időszak áramlatait, amivel nem érdemes szembe úszni. Az előrejelzés alapján egy átfogó képet kapunk arról, hogyan lehet az év energiáival sikeresen együtt dolgozni.

numerologia_szemelyes_ev_szam.jpg

A Személyes Év kiszámítása:

Ismernünk kell az adott naptári év számát, ez lesz az Univerzális Év száma (jelen esetben 2019=2+0+1+9=12=1+2=3), a születés hónapját és a születés napját. Adjuk össze az Univerzális év számát a születésünk hónapjával és napjával. Majd a kapott összeget addig adjuk össze, amíg nem kapunk egyjegyű számot.

Nézzük meg most mi lesz az 1989. 2. 28-án született egyén Személyes Évszáma 2019-ben.

Univerzális év: 2+0+1+9=12=1+2=3

Hónap: 2

Nap: 2+8=10=1+0=1

3+2+1=6, tehát az idei Személyes Év száma a 6-os lesz.

Személyes évünk mindig a születésnaptól, a következő évi születésnapig tart. Figyelni kell arra, amennyiben az adott naptári évben még nem volt születésnapunk, akkor még az előző évet kell figyelembe venni.

 

1-es számú Személyes Év:

Az előző évben egy 9 éves ciklus befejező állomásán léptünk túl. Az előző év zárásával lehetséges, hogy elengedtünk néhány embert az életünkből, és sikerült túllépni olyan élethelyzeteken, amelyek már idejétmúltak és nem szolgálják a fejlődésünket. Az 1-es számú Személyes Év új kezdetet jelent és rezgéséből fakadóan új helyzetet teremt. Ez a lehetőségek éve. A tettek és a magok elültetésének ideje. Nagyon fontos, hogy képesek legyünk dönteni és cselekedni. Ez az időszak az új ötletek kitalálásáról és megvalósításáról szól. Amit most teszünk az a következő 9 évre is befolyással lesz. Ha jól kihasználjuk az 1-es év lehetőségeit, minőségi fejlődést hoz az életünkbe. Az 1-es év rezgése pozitív. Ezért alkalmas időszak lehet új vállalkozás indítására, vagy arra, hogy teljesen új oldalunkat valósítsuk meg a munka vagy az élet bármely területén. Bátran törekedjünk vezető szerepre, most ez is támogatást élvez. Az 1-es évben a teremtő képesség, a bátorság, az önbizalom, a határozott fellépés, a motiváció hangsúlyt kap. Az 1-es év rezgése gyors, ezzel az idegi feszültség is fokozódhat. Jellemzőbben energikusabbak vagyunk az átlagosnál, a felesleges energiákat érdemes valamilyen testmozgással egyensúlyban tartani, a test és elme feszültségét így csökkenteni tudjuk.

2-es számú Személyes Év:

Az 1-es évben elültetett magok gyökereket hoznak és alapokat teremtenek. Ez az időszak arról szól, hogy stabilizálódjon és megszilárduljon, ami az előző évben létrejött. De ebben az évben már sokkal előrelátóbbnak és türelmesebbnek kell lennünk, ez a tervek érlelődésének ideje. Ez az év nem hoz nagy lehetőségeket. A 2-es Személyes Év egy lassabb év, ami késlekedéseket, akadályokat, nehézségeket, veszteségeket érzelmi szinten pedig csalódásokat hozhat. Mivel ez egy lassabb tempójú év, időnként úgy tűnik, mintha egyáltalán nem történne semmi. De nem szabad elkeseredni a „színfalak mögött” csendben történnek a dolgok. Az 1-es Személyes Évben egyedül is hatékonyak lehettünk, de most együttműködőnek kell lennünk. A 2-es Személyes Évben céljaink eléréséhez támogatókra van szükség. Kérhetünk segítséget, az új barátságok, szövetségek építése ebben az időszakban támogatást élvez. Ebben az évben lelki társ is megjelenhet, és mélyíthetjük kapcsolatainkat a jó barátainkkal. Most nagyobb figyelmet kell fordítani belső egyensúlyunk fenntartására is.  Az élet most lehetőséget ad arra, hogy felfedezzük érzelmi oldalunkat. Ebben az évben könnyen sebezhetővé és érzékennyé válunk. Időnként elfojtott érzelmek jönnek a felszínre. A megnövekedett érzékenységgel felerősödik az intuíciónk. Így most segítségünkre lehetnek megérzéseink, jó, ha figyelünk belső hangunkra, sugallatainkra. Az év kedvez a pszichikai képességek fejlesztésének. Kifejezetten előnyös a jóga, a meditáció, vagy minél több időt tölteni a természetben, ezáltal a 2-es szám rezgésében megjelenő intuitív energiákat tovább finomíthatjuk. A 2-es számú Személyes Évben érdemes elgondolkodni néhány dolgon. Esetleg többet adsz, mint kapsz, vagy az életedben előfordulnak olyan területek, ahol többet érdemelsz? És ha igen, honnan, hogyan lehetne visszaszerezni a rosszul befektetett energiákat. Jó, ha tudjuk, amennyiben nem használtuk ki az 1-es számú személyes év lehetőségeit, akkor most feladatokra, érzelmi megpróbáltatásokra lehet számítani, amelyek segítenek felismerni azokat a korlátozó hitrendszereket, amelyek a passzív viselkedés okai voltak.

3-as számú Személyes Év:

A lassú akadályokkal terhelt 2-es Személyes Év után, ez egy gyors és pozitív rezgésű év. Könnyed, vidám felszabadult időszak. A 3-as számú Személyes Évben hatékonyságunk szárnyakat kap. Használjuk a képzelet erejét, az imaginációs technikát, hogy olyan életet teremtsünk, amilyenre mindig is vágytunk. Ez egy erőteljes kreatív időszak, teli új ötletekkel lelkesedéssel, ha van egy kreatív tervünk, most érdemes foglalkozni vele. A kapcsolatteremtés, a kommunikáció és a jó szervezőkészség mind támogatást élveznek. Hangsúlyt kap a társasági élet, a szórakozás, a szórakoztatás, a bulizás, a jó barátokkal való együttlét. Ebben az évben a szórakozás és az öröm domináns témák, ezért fontos, hogy többet foglalkozzunk olyan dolgokkal, amit szeretünk csinálni. De ez az év az ihletett önkifejezés időszaka is, most bármilyen művészi hajlamunkkal érdemes foglalkozni, legyen az akár tánc, éneklés, írás, festés, rajzolás, még a nyilvánosság előtt való szereplés is megjelenhet. A 3-as Személyes Év népszerűséget és sikert is hozhat, ha ilyen irányú ambíciónk is van, akkor célszerű foglalkozni vele. Ebben az időszakban jó, ha odafigyelünk az év gyors rezgésére, a hirtelen változásokat, sokféle információt, érdekes eseményeket és sok szórakozást hozó időszak megterhelheti idegrendszerünket és szétforgácsolhatja energiáinkat. Ha túl sok irányba szórjuk szét energiáinkat a dolgok könnyen irányíthatatlanokká válnak. Ebben az évben a szervezés a siker kulcsa. Most különösen fontos, hogy olyan emberek társaságát keressük, akik növelik rezgésszintünket, és jó, ha elkerüljük azokat a helyzeteket, amelyek elszívják az energiánkat. Környezetünk szépítésére is alkalmas ez az időszak. Az optimista hozzáállás meghatározza, hogy miképp alakul ez az év. Sokat segít, ha megtanulunk arra fókuszálni, ami magunkban és másokban is szép és jó, ettől a világ napról-napra szebbé válik.

4-es számú Személyes Év:

Ebben az évben fontos szerepet kap a munka, a tanulás és a karrier. Sok feladatra, nehézségekre számíthatunk. Jelentős fizikai, szellemi, érzelmi erőfeszítésre lesz szükség. Azonban nem hiábavaló ez az év, az időszak nehéz feladatai által tudunk tapasztalni, fejlődni. Jó, ha a 4-es Személyes Évben tudatosan vállalunk olyan áldozatokat, amelyek ennek az időszaknak a feladatköréhez tartoznak, így elkerülhetjük a tanulóleckéket. Ez az év az elkötelezettség és elszántság tesztje. A 4-es számú Személyes Évben stabil alapokat teremthetünk az életfeladatok következő lépéseihez. Ebben az időszakban célszerű mindent alaposan megszervezni, felmerülhetnek olyan munkák, ügyek, amelyeknél az apró részletekre is figyelni kell. A lendületes 3-as év után ez egy egyhangú, csendes év, nincs igazán változás, leginkább a mindennapi rutinról szól. A 4-es szám rezgése hatja át a földi dolgokat, ide tartozik az otthon, a család, a pénzügyek és a mindennapi tevékenységek. Hivatalos ügyek intézésére is alkalmas időszak. Ez esetben is ajánlatos mindent átgondolni, precízen kidolgozni. Az évnek anyagi rezgése is van, bár itt is inkább nehézségekre lehet számítani. Azonban ideális időszak befektetésre, ingatlan vásárlására, kereskedésre, az anyagiak kamatoztatására. Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy alapozó év. A 4-es Személyes Évben a koncentráció és az összpontosítás támogatást élvez, így ebben az évben ezeket a képességeinket is sikeresen fejleszthetjük. Testi-lelki egészségünket is tartsuk szem előtt, ne hagyjuk, hogy a sok munka kizsigereljen. Gondoskodjunk tudatosan könnyedebb programokról, feltöltődésről, hogy elejét vegyük a rosszkedv vagy a depresszió kialakulásának.

5-ös számú Személyes Év:

Egy izgalmas, sok változást, meglepetést tartogató évre számíthatunk. Az 5-ös számú Személyes Év az egyik legjobb rezgésű év, annak ellenére, hogy még a 3-as évnél is hirtelenebb változásokat hoz. Az 5-ös számú Személyes Év a ciklus közepén van, a haladás, a változás már elkerülhetetlen, most a sors is változásokat teremt. A lehetőségek gyorsan jönnek, ezért a gyors reagálás és cselekvés elengedhetetlen. Arra azonban figyelni kell, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. Az események gyorsan követik egymást, de most minden hamar meg is változhat. A fegyelem és önmérséklés a siker kulcsa. A nehézkes és sok feladattal járó 4-es év után, ez egy nagyon jó időszak arra, hogy szórakozzunk, új kapcsolatokat alakítsunk ki, utazzunk és kalandozzunk. Hiszen az 5-ös Személyes Évben a változás, a szabadság, az utazás és az emberi kapcsolatok kapnak hangsúlyt. Még arra is lehetőség nyílik, hogy távoli helyekre utazzunk és a legkülönfélébb kultúrákhoz tartozó emberekkel kössünk ismeretséget. Vigyázni kell arra, hogy a pörgős, hirtelen változásokat hozó évben ne szórjuk szét energiáinkat. Az 5-ös számú Személyes Év egy kiváló alkalom arra, hogy korlátozó rendszereinktől megszabaduljunk. Ebben az évben kifejezetten hasznos szélesíteni látókörünket, nyitni újfajta gondolkodásmódok, életszemléletek felé, ezáltal bővítve az elme dimenzióit. Az 5-ös számú Személyes Évben elszakadhatunk a régi rutintól, ez az év kihívásokat hozhat, de növekedéssel jár.

6-os számú Személyes Év:

Ez az év a családról, az otthonról, a baráti kapcsolatokról, az érzelmekről, a szerelemről szól. Ebben az időszakban a családtagjainkkal, szeretteinkkel való törődés dominál. A 6-os számú Személyes Évben felerősödik a harmónia és a művészetek iránti igényünk is. A művészet bármilyen területével érdemes foglalkozni. Jó, ha észben tartjuk, hogy a művészetterápia, mint lélekgyógyító lehetőség minden életkorban jótékony lehet. Ebben az évben saját magunk és otthonunk energiáit is harmóniába hozhatjuk. Ez az év kedvez otthonunk felújításának, szépítésének is, kifinomult érzékkel a helyiségek optimális energiáira is figyelmet fordíthatunk a színek, hangok, fények összjátékával. Ha bármilyen egészségügyi problémával rendelkezünk, célszerű megkeresni azokat a kezeléseket, amelyek segítik a gyógyulásunkat. Mind érzelmi, mind fizikai szinten regenerálhatjuk magunkat. A 6-os számú személyes évben előtérbe kerül, hogy valamilyen szolgálatot kell végeznünk és áldozatot kell hoznunk mások, vagy magunk érdekében. Ez az év a másokról való gondoskodást, vagy valaki ápolását is hozhatja. De nem szabad megfeledkezni magunkról sem, jó, ha előtérbe kerül az önmagunkról való gondoskodás, saját testünk-lelkünk ápolása is. A 6-os szám a külső-belső szépséget is képviseli. A 6-os számú Személyes Évben felerősödik belső kisugárzásunk, vonzerőnk, az egyedülállók számára kifejezetten szerencsés év lehet hosszú távú kapcsolat kialakítására. Ebben az évben kötött baráti kapcsolatok tartósak lehetnek, gyakran egy életre szólnak. Ez az év biztosítja, hogy életünk különböző kapcsolatai jól alakuljanak és megerősödjenek. Ez egy jó év arra is, hogy a karrierben előreléphessünk, különösen ha, szolgáltatás alapú karrierről van szó. A 6-os számú Személyes Évben, ha döntési helyzetbe kerülünk, nem árt elgondolkodni azon, hogy a döntést az alapján hoztuk meg, amit valóban szeretnénk, vagy a választást felülírta az, hogy, mit kellene tennünk mások szerint. Sikeresebb lehet ez az év, ha a szeretetre és a harmóniára fókuszálunk.

7-es számú Személyes Év:

Ez az év a tanulás, a szellemi elmélyülés, a befelé fordulás, a meditáció, az önvizsgálat ideje. Az elmélyülést igénylő szellemi munkákra és az alkotó tevékenységre támogatóan hat a 7-es számú Személyes Év. Ebben az évben a lélektan, a vallás, a tudomány, a spiritualitás, belső önvalónk és a világ titkainak megismerése mind előtérbe kerül. Így lelki fejlődésünk, tudatszintünk emelkedése is támogatást kap. Nem a külvilágról és nem a társaságról szól ez az év, és nem is nevezhető szenvedélyes, túlfűtött időszaknak, ilyenkor visszahúzódóbbá, zárkózottabbá válunk. Lassú év, ami akadályokat is hozhat. A 7-es energiái jól hatnak az üzleti tevékenységekre. A 7-es számú Személyes Év kiválóan alkalmas üzleti tervek készítésére, akár üzletet is indíthatunk, de az eredményekre csak a következő években számíthatunk. Anyagiak tekintetében nem nevezhető erős évnek, de olyan pénzt is hozhat, amelyért nem dolgoztunk meg. Az intuíció is felerősödik ebben az időszakban. Az év rezgése rendkívül jól kedvez a spirituális tanulmányoknak és a hitben való elmélyülésnek. Ebben az évben a csend, a nyugalom és a természet békéje felértékelődik számunkra. Ha nem végzünk meditációs gyakorlatot rendszeresen, most ezzel is érdemes foglalkozni. A magunkba mélyedés igénye által az év alkalmat ad arra is, hogy mélyebben megértsük önmagunkat, tanuljunk hibáinkból, engedjük el régi sérelmeinket, tartós negatív gondolatainkat, félelemalapú hiedelmeinket, ez segít abban is, hogy megtisztuljunk, és magasabb tudatszinttel folytassuk a következő éveket.

8-as számú Személyes Év:

Ha az előző években rendeztük testi, lelki, szellemi erőinket, most megújultan és egészséges önbizalommal léphetünk be az élet áramlataiba. A 8-as évre jó felkészülni mivel nagyon erős a rezgése, nagy energiák szabadulnak fel. A 8-as személyes évben úgy tűnik, minden felnagyítva érkezik hozzánk. Jóból és rosszból is aránytalanul sokat kaphatunk. Ebben az évben a pénzügyi helyzet, a bevételek növelése, az üzleti érdek, a karrier és a hatalom kérdéskörei kerülnek előtérbe. Most érdemes karriert építeni és az anyagiakat megteremteni. Anyagilag ez az év lehet a legsikeresebb a többi közül. Ebben az évben lehetőségeket kapunk. A 8-as Személyes Év támogatja a sikeres üzleti kapcsolatok létrejöttét, az előléptetést és a teljesítmény elismerését. Az év energiáit kifejezetten korlátozza a kishitűség és a szerénység. A 8-as Személyes Évben céljaink megvalósításához önbizalommal kell rendelkeznünk és optimistának kell lennünk. A nagyvonalú viselkedésünket azonban megfontolt gondolkodással kell kiegyensúlyozni. Az átgondolatlan döntések anyagi veszteségekhez vezethetnek. Ebben az időszakban a teremtő erő felerősödik. Így az eredmények bevonzását segíti, ha a bőségre, sikereink elérésére tudatosan, pozitívan összpontosítunk, amennyiben sokat foglalkozunk nehéz, negatív helyzetekkel, a 8-as év pozitív rezgése nem tud érvényesülni, és egy szegény évben lehet részünk. Ha hatalomhoz jutunk, nem szabad megfeledkeznünk a mások iránti tiszteletről és mások támogatásáról sem, hiszen a 8-as energiáit ezzel tudjuk egyensúlyba hozni. Ez az időszak egyrészt arra ösztönöz, hogy megfelelő szemléletmódot alakítsunk ki a pénzzel, ismerjük fel, hogy az anyagiak terén is energia csere zajlik, és legyünk képesek elfogadni a bőséget. Másrészt az időszak azt is megmutatja, hogy az anyagi javak, vagy a hatalom felhalmozása miatt nem billenhetünk ki az egyensúlyunkból. Mindenképp meg kell találni az egyensúlyt és középen kell lennünk.  Most kiemelten figyelnünk kell arra, ha lehetőségeinket negatív célok elérésére használjuk fel, akkor az ok-okozat elv hamar büntetéssel jelez. A lendületes, pörgős, gyors rezgésű időszakban a balesetveszély miatt jobban kell figyelnünk. Ebben az évben az igazságszolgáltatással is szembekerülhetünk. Ez az év jogi ügyeket is hozhat. A 8-as számú Személyes Év egy karmikus év, amelyben nagy tanulságokat tapasztalhatunk.

9-es számú Személyes Év:

A 9-es számú Személyes Év magába foglalja az összes többi év rezgését, ezért változatos életesemények időszaka következhet. Ezért az év kissé kiszámíthatatlan rezgésű, érzelmileg pedig viharos lehet. Nagyon fontos, hogy ebben az időszakban megőrizzük józan ítélőképességünket, realitás érzékünket és ne hagyjuk, hogy becsapjon az álmok és illúziók világa. Ebben az évben minden életterületen a rendrakás, a tisztázás, a lezárás válik szükségessé. Kiváló időszak a korlátozó viselkedésminták, fejlődésünket akadályozó negatív gondolatok elengedésére. Az év rezgése is segíti, hogy a régóta cipelt terheinktől megszabaduljunk. Időnként azt figyelhetjük meg, hogy a Sors teremt tiszta helyzetet. A következő ciklusban akkor lehetünk igazán eredményesek, ha lezártuk azokat a dolgokat, amelyek fejlődésünket már nem szolgálják, és tisztáztuk problémás ügyeinket. Ha alkalom nyílik arra, hogy valamit most letegyünk, és mégsem tesszük meg, az a következő ciklusban teherként nehezedik ránk. Ha az előző évek fejlődési ritmusával összhangban haladtunk, és kihasználjuk az idei év rendező hatását, akkor a 9-es számú Személyes Év beteljesülést és megelégedést hozhat. A következő 9 éves periódus sikerének érdekében a kapcsolatainkat is felül kell vizsgálni, vagy újítsuk meg, vagy engedjük el a már megromlott kapcsolatot, és hagyjuk, hogy új ismeretségek és barátságok érkezzenek. Új dolgok elkezdésének nem kedvez ez az időszak, de jó már most átgondolni és eldönteni hogyan fogjuk kezdeni, és milyen új ötleteket szeretnénk megvalósítani az 1-es számú évben. Ez az időszak kedvez a tanulásnak, és annak is, hogy szellemi téren fejlesszük magunkat. A 9-es számú Személyes Év humanitásra és együttérzésre ösztönöz. Jó, ha szociálisan érzékennyé válunk, figyelünk mások gondjaira és segítünk másokon. Sokszor pont segítség nyújtás által érkezik válasz a saját problémáinkra. A következő 9 éves ciklus szempontjából nagyon jó, ha a 9-es évünkben képessé válunk arra, hogy megbocsássunk magunknak és másoknak, ha szükséges. A 9-es évben még dolgozhatunk azon, hogy tiszta lappal tudjuk kezdeni az 1-es számú személyes évet.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thetanapsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr4414701966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theta Napsziget

Friss topikok

Címkék

2020 as év elemzés (1) 2020 as év jelentése (1) 2 pont módszer (1) aka szál (1) alaphitek szintje (1) alapszint (1) áldás (1) alfa agyhullám (1) álom (1) álomállapot (1) asztali áldás (1) aura (2) aura védelme (1) beavatás (1) belső béke (1) belső én száma (4) belső figyelem (1) béta agyhullám (1) betűk számértéke (1) biotér (1) bőség (2) Cecile Papier (1) célok elérése (1) csakra (1) delta agyhullám (1) döntés (1) egyetemes 4 es év (1) Egység (1) egységtudat (2) életcél (1) életerő (1) életerő védelme (1) életfeladat szám (3) életszakasz szám (1) életút szám (1) elme (1) elme lecsillapítása (1) éltető táplálék (1) energia (1) energiacsere (1) energiarendszer (1) energia csere (1) energia elszívás (1) energia erőszak (1) energia lyuk (1) energia mező (2) energia rendszer (2) energia rendszer védelme (1) energia szint (1) energia vámpír (1) érzelem (1) érzelmek (2) érzelmi blokk (1) érzelmi blokkoldás (1) érzések (1) étel megáldása (1) évszámok sorshatása (1) félelem (1) felemelkedés (1) felnőttkori szám (1) feltétel nélküli szeretet (2) fiatalkori szám (1) figyelem összpontosítás (1) fókuszált figyelem (1) fókuszált ima (1) Forrás energia (2) gamma agyhullám (1) generációs szint (1) genetikai szint (2) gondolkodás megváltoztatása (1) gyerekkori szám (1) gyógyító szertartás (1) harmónia (1) Hawaii (1) hiedelmek (2) hipnózis (1) hit (1) hitrendszer (1) Ho oponopono (2) információ (1) információs mező (2) intuíció (1) irányított szándék (1) jólét (2) kapcsolatok gyógyítása (1) karma (1) koncentráció (1) korlátozó hitrendszer (2) közösség (1) kreativitás (1) kritikai realizmus (1) külső én száma (4) kvantummátrix (1) kvantum mező (1) kvantum szemlélet (1) kvantum tér (2) lélek (1) lélek szintje (1) Lieb Mihály Leó (1) magabiztosság (1) meditacio (1) meditáció (2) meditatív állapot (1) megfigyelő (1) megfigyelő hatás (1) mentális stabilitás (1) Munkácsy (3) negatív hitrendszer (2) negatív rezgés (1) nonlokalitás (1) Numerológia (1) numerológia (6) numerológiai elemzés (3) numerológiai képlet (3) numerológiai névelemzés (3) numerológiai táblázat (3) numerológia éves előrejelzés (1) Numerológia Személyes Év (1) numeroszkóp (3) ohana (1) önbecsülés (2) önbizalom (2) önfejlesztés (1) önismeret (2) önkorlátozó hitrendszer (1) ősi család vonal (1) ősök gyógyítása (1) ősök gyógyító ereje (1) össznévszám (5) összpontosítás (2) párizsi Salon (1) pozitív hitrendszer (1) pozitív rezgés (1) Püthagorasz (3) realista festészet (1) rezgésszint (1) Richard Bartlett (1) siker (1) sikeres élet (1) sorsfeladat szám (3) sorsmisszió szám (5) spirituális ébredés (1) spirituális emelkedés (1) spirituális filozófia (1) spirituális főzés (1) stressz (1) stresszoldás (2) számmisztika (4) számmisztika éves előrejelzés (1) Személyes Év (1) szeretet tere (1) szertartás (1) szimbólum (1) szinkronicitás (1) szivárvány gyógyítás (1) szubatomi részecskék (1) születési számsor (1) születésnap szám (1) születés szám (2) támogató hitrendszer (1) tapasztalat (1) táplálék (1) tehetség (1) teljes névszám (3) Teremtő (2) test lélek tisztulás (1) thetahealing (1) thetahealing technika (1) ThétaNapsziget (10) Thetanapsziget (3) ThetaNapsziget (23) theta agyhullám (2) Theta Healing (1) tiszta szándék (1) történelmi szint (2) tudat (1) tudatalatti (2) tudatosság (1) tudatosság növelése (1) tudatos szándék (1) tudatos tudat (2) tudatszint (2) tudatszint emelés (1) tudattalan (2) univerzális 4 es év (1) valóság (1) vizualizáció (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása