Mit hoz a 2020-as év a numerológia számításai szerint?

A 2020-as Univerzális évben a 4-es szám rezgései dominálnak.

A 2020 összes számjegyének összege 4, 2+0+2+0=4

numerologia_4_es_univerzalis_ev_elemzes.JPG

A 4-es a Föld száma. A 4-es a fizikai valóságot képviseli, és a stabil alapokat adja, amelyekre építeni lehet. A 4-es rezgésében a realitás világa, a gyakorlati megoldások, a felelősségvállalás és a kiszámíthatóság jelenik meg. Itt meghatározóvá válik az értelem, az ésszerűség és az anyagelvű gondolkodás.  A 4-es személyiségtípus állja meg legjobban a helyét a földi síkon, és ő tud legjobban kiigazodni az anyagvilágban. Hivatalos ügyek intézésére és anyagi ügyeink rendezésére kedvező időszak, de a részletekre ajánlatos nagyon figyelni. A 4-es a numerológiában nem könnyű szám, jelenthet nehézségeket is, de egyáltalán nem sikertelen. Az biztos, hogy munkával, feladatokkal teli időszak, ami fizikai és szellemi munkát is jelenthet. A 4-es év tanító jellegű is lehet, megmutatja, hogyan tudunk gazdálkodni erőnkkel mind fizikai, mind szellemi téren. És azt is megmutatja, hogy képesek vagyunk határainkat meghaladni.

Praktikusnak, gyakorlatiasnak kell lennünk. A korábbi évek álmait most meg tudjuk valósítani. A 4-es rezgése nagy segítséget ad ahhoz, hogy álmainkat le tudjuk hozni a földi síkra és az anyagban kézzelfoghatóvá tudjuk tenni. Ez az időszak nagyon jó tervek készítésére és kivitelezésére is. Érdemes kihasználni ezt az időszakot minden részletre kiterjedő, alaposan átgondolt reális tervek készítésére. A gondos tervezés és a kemény munka a siker érdekében elkerülhetetlen.

szammisztikai_elemzes2020.JPG

Ez az időszak önfegyelmet, lemondást, aszketikus életmódot is követelhet. Elkeseredni azonban nem szabad, hiszen segítségre is számíthatunk, a 4-es év energiaáramlataiból erőt meríthetünk. A nagy munkateljesítmények elérése és nagy erők bevetése most könnyebben megy, hiszen támogatást élvez. A 4-es személyiség munkához való hozzáállása a legjobb, nagy munkabírású és terhelhetőségének szinte nincsenek határai. A 4-es szorgalmas, megbízható, pontos, gondos, rendkívül körültekintő, kitartó, gondolkodása reális és logikus. Nagyon jó koncentrációs képességgel rendelkezik, így a feladatára vagy a fontos dolgokra kitartóan tud összpontosítani. Ezek a tulajdonságok rendkívül stabil, erős egyéniséget kívánnak, de ezt az időszakot jól megoldani ezekkel a minőségekkel tudjuk. Ebben az évben segíti hatékonyságunkat, ha elfogadjuk a napi rutint, szervezettek vagyunk és rend van körülöttünk. 

A 4-es rezgésében az elemzések ideje jön el. Relevánssá válnak a részletek. Ez azonban óvatosságra int, most egy apró, figyelmen kívül hagyott részlet is buktató lehet. Az önelemzés igénye is feltörhet belőlünk. Saját magunkkal kapcsolatban is fontosak a részletek, jó lehetőséget kapunk arra, hogy tisztábban láthassuk belső értékeinket, vágyainkat és pontosabb képet kapjunk céljainkról, életfeladatunkról. Ne felejtsük el, hogy a 4-es a feladatokat is jelöli, gondolnunk kell a mindennapi rutinfeladatokra és az egész Sorsot felölelő Életfeladat rendszerünkre is. Fontos mélyre ásni magunkban és kigyomlálni az idejétmúlt vagy negatív hitrendszereinket. Amelyek korlátoznak és megakadályozzák, hogy olyan emberré fejlődjünk, amilyenek lehetnénk és eltakarják az életünkben igazán fontos dolgokat, akár az Életfeladatunkat. Ideális év arra, hogy fejlesszük magunkat önelemzés-önismeret által, és rálássunk arra, hogy mi az, ami fontos az életünkben. A 4-es év rezgése abban is segít, hogy önmagunkkal, életünkkel kapcsolatos változásokat, részletesen kidolgozott terveinket kitartóan végigvigyük és átültessük az anyagvilágba.

numerologiai_elemzes2020.JPG

Van egy nagyon fontos dolog a 4-essel kapcsolatban: a 4-es rezgésében létfontosságú a szellemi fejlődés. A 4-es szám szimbóluma a négyzet, ami egy teljesen körülzárt terület, ebből kitörni csak felfelé a szellem útján lehet. Ebben az időszakban jó, ha nagyobb gondot fordítunk a szellemi, spirituális fejlődésre. Tanulmányokat is folytathatunk, tanulás terén is jó eredményeket érhetünk el, és amit most megtanulunk, arra a későbbiekben jól tudunk építeni.

Számmisztika szempontjából a mostani év érdekessége, hogy két 20-asból épül fel. A 20-as szám mögött is összetett tartalom rejlik, ami a 4-es számmal együtt határozza meg az előttünk álló év energiáit.

 

Mit üzen a két 20-as?

A 2020-as évszám két darab 20-asból áll. Ha egy kicsit előre tekintünk, akkor láthatjuk, hogy a második évezredben a 20-as, mint indító szám 100 éven át vendégünk marad: 2000-től 2099-ig. Mint láthattuk a numerólógia számításai szerint a 2020-as esztendő a 4-es Univerzális évet adja, az év összes számjegyének összegéből, 2+0+2+0=4. Érdemes elgondolkodni azon, mit jelent a 20-as szám, amely a következő 100 évben érezteti hatását, és érdemes arra is figyelmet szentelni, hogy idén mindez kétszeres jelentőségű, tehát felkiáltójelként üzeni, hogy itt egy figyelemfelkeltő dologról van szó. Nemcsak azt kell megvizsgálni mit jelent a 4-es, mint Univerzális év, azt is meg kell nézni milyen energiákat jelenít meg a 2-es szám, ami kétszeresen, ráadásul egy-egy nullával felerősítve 20-asként szerepel. A numerológiában a nullának is jelentősége van, hiszen tízszeresére erősíti fel az előtte álló szám energiáit. Fontos megjegyezni, hogy ilyen esetben az adott számnak nemcsak a pozitív, de a negatív jellemzői is többszörösére erősödnek.

Lássuk mit is jelent a 2-es. A 2-es számhoz a Holdat társítjuk. A szám rezgésében az érzelmek dominálnak, és a lelkiség fontos szerepet kap. Ide tartozik az éjszaka és az álmok világa, a titkok kutatása, a misztikus dolgokra való fogékonyság, a belső erők, ösztönök, az imádságok és a meditáció. Így a 2-es egyéniség nem igazán racionális, hanem inkább érzelmi beállítottságú.

4-es-egyetemes_ev_numerologia2020.JPG

A 2-es szám energiái nagyon fontosak, hiszen a gondoskodó anyai szeretet és a befogadó szeretet itt teljesedik ki. A numerológia tudománya szerint a 2-es szám vonzásában szeretettel teli, finom, kedves személyiség épül fel. Valamint megjelenik a lelket tápláló együttérző magatartás is. Ebben az energiában szépen felépül a segítő, támogató magatartás és az együttműködés igénye. Fontos a közösség, a barátság. A 2-es személyiség jó csapatember és jó barát, ő az ideális segítőtárs. A konfliktusokat nehezen viseli, fontos számára a béke, a nyugalom, ezért a békítő szerepet is szívesen felvállalja. Kifinomultság és érzékenység jelenik meg. A rendkívüli érzékenységhez intuitív képességek kapcsolódnak, fokozódik a médiumitás. Hangsúlyossá válnak a megérzések, amelyekre most különösen fontos odafigyelni. A 2-es személyiség ügyes, gyakorlatias, jó kivitelező. Képes itt a földi síkon formát adni mások elgondolásainak, terveinek. Hasonlóan, mint a 4-es. A 2-es szám rezgésében megoldást jelenthet, ha ezeket a viselkedés mintákat alkalmazzuk, de vigyázzunk arra, hogy mások ne használjanak ki és ne váljunk áldozattá.

Ahogyan az összes többi számnak, úgy a 2-esnek is megvannak az árnyoldalai. A változékonyságra való hajlam és a határozatlan, bizonytalan magatartás éppúgy jelen vannak a 2-es rezgésében, mint az alacsony önértékelés, az önbizalomhiány és az ebből felépülő befolyásolható, akár háttérbe szorult (szorított) személyiség. A 2-es időnként  döntésképtelen. Az érdekeit nem igazán tudja érvényesíteni, önállótlansága kiszolgáltatottsághoz vezethet. Bizonytalan, befolyásolható természetének nagy veszélye, hogy könnyen elfogadja az erősebb egyéniség elméleteit, terveit. Kibillent esetben túlérzékeny sértődős, túlságosan bizonytalan személyiség alakulhat ki. A 2-es energia terében fokozottan figyelnünk kell arra, hogy az ilyen jellegű attitűd ne uralkodjon el rajtunk.

Az az időszak, amit a 2-es szám rezgése határoz meg, szélsőséges esetben hozhat labilitást, depresszív hangulatot, emberi oldalról pedig kiszámíthatatlan, szeszélyes viselkedést. Megtévesztő, manipulatív viselkedés áldozataivá válhatunk, jó, ha figyelünk az is előfordulhat, hogy csalódnunk kell valakiben.

Vajon a 2-es szám energiáiból mi fog teret hódítani? A következő időszakkal kapcsolatban még kiélezettebben merül fel az a kérdés, hogy az emberi társadalmak kinek az elképzeléseit, terveit valósítják meg. Milyen eszméknek vetik alá magukat? A szeretet összetartó erejét tudjuk-e működtetni? És vajon az összefogás témájában mennyire vagyunk tudatosak? Mennyire tud elterjedni az egymást támogató, felemelő szellemiség? Képesek leszünk-e végre a szeretet erejével működtetni az együttműködő hozzáállást? Képesek leszünk-e az emberi kapcsolatokat az együttérzés energiájával feltölteni? Tud-e gyógyulni, fejlődni a női lélek? Kitud-e teljesedni a gyerekek fejlődése szempontjából meghatározó gondoskodó anyai szeretet? Tudunk-e erőt meríteni a 2-es energiák igazi kincseiből a megérzések világából? Tudjuk-e fejleszteni intuitív képességeinket, belső erőnket? A 2-es változékonyságot hozó időszakában tudunk-e pozitív változásokat megvalósítani, vagy pozitív irányba fordítani sorsunkon?

 

Mire számíthatunk 2020-ban a 2-es és 4-es számokból?

numerologia20200129.jpg

A 2-es és 4-es évek lassú dinamikájú időszakot jelentenek. Mindkét szám hozhat nehézségeket és akadályokat. A 4-es év nem a pezsgő, vidám életről szól, szórakozásnak, családi-baráti összejöveteleknek, bulizásnak inkább az előző 3-as év kedvezett és pörgősebb eseménydúsabb lesz a következő 5-ös év is, de most egyhangúságra és feladatokra kell készülni. Jó, ha türelmesek vagyunk, a haladást fékek, késedelmek gátolhatják. Számítanunk kell arra, hogy akadályokat, nehézségeket, próbákat kell leküzdenünk. A 4-es rezgésében sajnos borúlátóbbak lehetünk. Feltétlenül figyelnünk kell arra, nehogy eluralkodjon rajtunk a pesszimizmus vagy a depresszív hangulat, amire a 2-es is hajlamos. A 4-es év mindezek ellenére pozitív. Lehet, hogy csak lépésről-lépésre haladunk, mégis bíztató. Most stabil alapokat teremthetünk, amire később építeni lehet, a befektetett munka és az áldozatvállalás szép eredményeket hoz.

A 2-es számhoz a numerológia a Holdat társítja. A Hold folyamatosan változik, ebben az időszakban erőteljes változásokra számíthatunk, vagy éppen mi is hozhatunk változásokat önmagunkkal kapcsolatban vagy változtathatunk az életünkön.

numerologia_hold2020.jpeg

A 2-es és 4-es tartalmak között ellentétes mintákat is találunk. A 2-es vonzásában a láthatatlan dolgok világába érkezünk. A 2-es rezgései többek között a lelki-érzelmi életben, a mély belső világunkban, az álmokban, a sugallatokban, a megérzésekben, az imádságokban és a spiritualitásban is megtalálhatóak. A 4-es viszont az anyag kézzelfogható világát jelenti. A 4-es rezgésében a hidegebb földi logika és az ésszerűség jut kifejezésre, vagyis az értelem rációja az érzelmekkel szemben. Ne felejtsük el a 4-es kiváló tervező, reális gondolkodással, de nincs jó fantáziája és nem tud nagyokat álmodni. A racionalitás és anyagelvű gondolkodás miatt nehezen lép ki az anyagi világ kereteiből. A 2-es Hold lelkület viszont hozza a művészi érzékenységet, fantáziadús és álmodozó. Most a 2-es és 4-es energiákat ügyesen együtt kell alkalmazni. Cél a láthatatlan belső világunkkal, a Felettes Énünkkel való munka, az anyagba lehozni és működtetni az Isten tudást. Az anyagba ragadt ember kiváló fejlődési lehetősége ez. 

Ezenkívül a 2-es a változásokat, a 4-es a stabilitást adja, ha ezt az évet jól oldjuk meg stabil alapokon folytathatjuk utunkat. Keressük a lényeges dolgokat, az persze már egyéni, hogy kinek mi a leglényegesebb most az életében, és mi az amin mielőbb változtatnia kell. Ha a jelenlegi év energia áramlataival harmóniába tudunk kerülni, a kihívásokat pedig jól kezeljük, stabil alapokat építhetünk bármely életterületen.
spiritualis_ebredes191124.jpg

Ebben az időszakban fontos feladat, hogy mindabba, amit a 4-es képvisel tehát mindenféle munkafeladatba, a nagy munkateljesítményekbe, a napi rutinfeladatokba vagy a szürke hétköznapokba vigyük bele a 2-es finom mintáit a lelkiséget, az érzéseket, leginkább a szeretetet, ezenkívül ne felejtsük el használni az intuitív képességeinket és figyeljünk a belső hangunkra.

 

Ami még fontos:

Ebben az időszakban egyedül nehéz boldogulni, meg kell tanulnunk segítséget adni és elfogadni. Kössünk barátságokat, legyünk együttműködőek és fogjunk össze másokkal.

Legyünk képesek felelősséget vállalni.

Döntsünk bátran, legyünk határozottak.

Kerüljük a bizonytalankodást, ne legyünk befolyásolhatóak.

Nézzünk szembe önmagunkkal, és tárjuk fel mi a legfontosabb az életünkben.

Figyelmünket összpontosítsuk a fontos dolgokra.

Változtassunk ott, ahol szükséges.

Legyünk kitartóak.

Legyünk gyakorlatiasak, jó kivitelezők, bármiről legyen szó kezdjünk hozzá a megvalósításához, de azon se keseredjünk el ha csak lassú aprólékos munkával tudunk előrejutni.

Nagyon figyeljünk a részletekre.

Most fontos, hogy legyen önuralmunk és legyünk megfontoltak.

Vállaljuk be a nehéz munkát, de találjuk meg a pihenés és a feladatvégzés helyes arányát, tanuljunk meg lazítani.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thetanapsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr8115436952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theta Napsziget

Friss topikok

Címkék

2020 as év elemzés (1) 2020 as év jelentése (1) 2 pont módszer (1) aka szál (1) alaphitek szintje (1) alapszint (1) áldás (1) alfa agyhullám (1) álom (1) álomállapot (1) asztali áldás (1) aura (2) aura védelme (1) beavatás (1) belső béke (1) belső én száma (4) belső figyelem (1) béta agyhullám (1) betűk számértéke (1) biotér (1) bőség (2) Cecile Papier (1) célok elérése (1) csakra (1) delta agyhullám (1) döntés (1) egyetemes 4 es év (1) Egység (1) egységtudat (2) életcél (1) életerő (1) életerő védelme (1) életfeladat szám (3) életszakasz szám (1) életút szám (1) elme (1) elme lecsillapítása (1) éltető táplálék (1) energia (1) energiacsere (1) energiarendszer (1) energia csere (1) energia elszívás (1) energia erőszak (1) energia lyuk (1) energia mező (2) energia rendszer (2) energia rendszer védelme (1) energia szint (1) energia vámpír (1) érzelem (1) érzelmek (2) érzelmi blokk (1) érzelmi blokkoldás (1) érzések (1) étel megáldása (1) évszámok sorshatása (1) félelem (1) felemelkedés (1) felnőttkori szám (1) feltétel nélküli szeretet (2) fiatalkori szám (1) figyelem összpontosítás (1) fókuszált figyelem (1) fókuszált ima (1) Forrás energia (2) gamma agyhullám (1) generációs szint (1) genetikai szint (2) gondolkodás megváltoztatása (1) gyerekkori szám (1) gyógyító szertartás (1) harmónia (1) Hawaii (1) hiedelmek (2) hipnózis (1) hit (1) hitrendszer (1) Ho oponopono (2) információ (1) információs mező (2) intuíció (1) irányított szándék (1) jólét (2) kapcsolatok gyógyítása (1) karma (1) koncentráció (1) korlátozó hitrendszer (2) közösség (1) kreativitás (1) kritikai realizmus (1) külső én száma (4) kvantummátrix (1) kvantum mező (1) kvantum szemlélet (1) kvantum tér (2) lélek (1) lélek szintje (1) Lieb Mihály Leó (1) magabiztosság (1) meditacio (1) meditáció (2) meditatív állapot (1) megfigyelő (1) megfigyelő hatás (1) mentális stabilitás (1) Munkácsy (3) negatív hitrendszer (2) negatív rezgés (1) nonlokalitás (1) numerológia (6) Numerológia (1) numerológiai elemzés (3) numerológiai képlet (3) numerológiai névelemzés (3) numerológiai táblázat (3) numerológia éves előrejelzés (1) Numerológia Személyes Év (1) numeroszkóp (3) ohana (1) önbecsülés (2) önbizalom (2) önfejlesztés (1) önismeret (2) önkorlátozó hitrendszer (1) ősi család vonal (1) ősök gyógyítása (1) ősök gyógyító ereje (1) össznévszám (5) összpontosítás (2) párizsi Salon (1) pozitív hitrendszer (1) pozitív rezgés (1) Püthagorasz (3) realista festészet (1) rezgésszint (1) Richard Bartlett (1) siker (1) sikeres élet (1) sorsfeladat szám (3) sorsmisszió szám (5) spirituális ébredés (1) spirituális emelkedés (1) spirituális filozófia (1) spirituális főzés (1) stressz (1) stresszoldás (2) számmisztika (4) számmisztika éves előrejelzés (1) Személyes Év (1) szeretet tere (1) szertartás (1) szimbólum (1) szinkronicitás (1) szivárvány gyógyítás (1) szubatomi részecskék (1) születési számsor (1) születésnap szám (1) születés szám (2) támogató hitrendszer (1) tapasztalat (1) táplálék (1) tehetség (1) teljes névszám (3) Teremtő (2) test lélek tisztulás (1) thetahealing (1) thetahealing technika (1) ThétaNapsziget (10) ThetaNapsziget (23) Thetanapsziget (3) theta agyhullám (2) Theta Healing (1) tiszta szándék (1) történelmi szint (2) tudat (1) tudatalatti (2) tudatosság (1) tudatosság növelése (1) tudatos szándék (1) tudatos tudat (2) tudatszint (2) tudatszint emelés (1) tudattalan (2) univerzális 4 es év (1) valóság (1) vizualizáció (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása